BR- Jyske 5-5 (0-2, 1-1, 1-2, 3-0)

Tänään lähdettiin taistelemaan pisteistä, kun meille uusi vastustaja Jyske saapui vieraaksemme Tuusulaan. Peli starttasi meidän osalta hieman jännittyneissä tunnelmissa, mikä näkyi meidän huolimattomina syöttöinä ja syötön vastaanottoina. Myös avauspelaamissa oli ensimmäisessä erässä haasteita Jyskeen kovan karvauksen vuoksi. Toiseen erään lähdettiin parantamaan rengaskontrollia ja hakemaan laadukkaita vetoja. Tämä tuotti tulosta ja toinen erä oli meidän hallintaa, vaikka pitkälle erätauolle siirryttiin lukemissa 1-3.

Toiselle puoliskolle lähdettiin taistelemaan jokaisesta renkaasta ja pelaamaan omaa hyvää peliä. Kolmannessa erässä onnistuimme maalinteossa kertaalleen ja vastustaja puolestaan kahdesti. Neljäs erä oli jännittävä kun kova taistelumme tuotti tulosta ja kuroimme maalieroa umpeen maali kerrallaan. Iina Kupiainen huudatti kotiyleisöä iskemällä tasoitusmaalin ajassa 59.38 ja peli päättyi tasan 5-5.
Ottelun parhaina palkittiin kotijoukkueelta Katariina Nuttunen ja vastustajalta Ellisofia Laine. Joukkueen sisäisen palkinnon nappasi Iina Kupiainen. Kotijoukkueen maalivahti Sannamari Peltonen torjui 18 kertaa ja vierasjoukkueen Maria Perkkola venyi renkaan eteen 45 kertaa.