BR – Ilves 8-2 (1-1, 1-0, 2-0, 4-1)

Viikonlopun jääleiri huipentui harjoitusotteluun Ilvestä vastaan. Peli alkoi vauhdikkaasti ja Ilves teki ottelun ensimmäisen maalin ajassa 2,58. Tämän jälkeen tilanteita tuli nopealla tahdilla kumpaankin päähän ja tasoitimme pelin ajassa 8,12 kun Minna Seppälä onnistui varmasti läpiajossa. Ensimmäisen erän alun jännityksen jälkeen saimme pelistä paremmin kiinni ja syötöt alkoivat napsumaan paremmin omille. Pääsimme paremmin maalintekopaikoille, mutta vastustajan maalivahti torjui vakuuttavasti. Toisen erän lopussa Iina Kupiainen onnistui maalinteossa ja näin pitkälle erätauolle siirryttiin lukemissa 2-1. Kolmanteen erään lähdettiin parantamaan viimeistelyä ja pitämään parempaa huolta renkaasta ja se tuottikin tulosta. Hallitsimme rengasta ja pääsimme hyvin paikoille heti erän alusta asti. Ida Adler huudatti kotiyleisöä kahdesti ja neljänteen erään lähdettiin lukemissa 4-1. Viimeisen erän alussa onnistuimme viimeistelyssä ja Iina Kupiainen pommitti maalin kattoon 5-3 ylivoimalla. Miinutin päästä pääsi Minna Seppälä iskemään ottelun toisen maalinsa ja heti perään Iina Kupiainen viimeisteli hattutempun pommittaen kämmeneltä aivan maalin kattoon. Lukemat 7-1. Loppuerä käytiin tasaista vääntöä, kun ote pelistä hieman herpaantui ja Ilveksen nopea vastahyökkäys tuotti tulosta ajassa 52,43 ja vierasjoukkue kavensi 7-2:een. Kotijoukkueen kahdeksas maali nähtiin erän viimeisellä minuutilla, kun Emmi Helminen harhautti Ilveksen maalivahdin onnistuneesti ja rengas rystyltä yläkulmaan! Kotijoukkueen maalilla Riina Marilalle 24 torjuntaa ja Vastustajan maalilla Siiri Uusitalolle torjuntoja kertyi 54. Peli päättyi kotijoukkueen voittoon 8-2.

Seuraava harjoituspeli pelataan lauantaina 18.9 klo 14:00, jolloin Tuusulaan vieraiksi saapuu Kiekko Espoo.