BR- ILVES 3-2 (1-1, 0-0, 1-1, 1-0)

Kohtasimme tänään Ilveksen toista kertaa alkusarjassa. Molemmat joukkueet saivat heti pelin alussa paljon erikoistilanteita. Me kuitenkin onnistuimme ensimmäisenä maalinteossa 2 peliminuutin jälkeen, kun Iina Kupiainen viimeisteli upean yläkulmamaalin. Ilves kuitenkin tasoitti pelin vielä ensimmäisen erän lopulla.

Toisessa erässä ei nähty kummaltakaan joukkueelta yhtään maalia, vaan molempien joukkueiden maalivahdit torjuivat upeasta, ja pitivät pelin vähä maalisena. Kolmannessa erässä Ida Adler onnistui kuitenkin viemään meidät 2-1 johtoon, mutta Ilves kuittasi tämän maalin välittömästi ja tasoitti pelin jälleen. Näissä lukemissa mentiin aivan pelin viimeisille sekunneille asti, kunnes ajassa 59.59 Ida Adler ratkaisi pelin ja viimeisteli illan toisen osumansa. Peli päättyi lopulta voittoomme 3-2.
Pelin parhaina palkittiin Blue Ringsiltä Ida Adler ja Ilvekseltä 61 kertaa torjunut Siiri Uusitalo.
Jatkamme huomenna taistelua pisteistä Laitilassa Jyskeen vieraana klo 15.30 alkaen.