BR – ILVES 2-6 (2-2, 0-0, 0-2, 0-2)

Lauantaina saimme kahden siirretyn ottelun jälkeen viimein vieraaksemme Ilveksen Tampereelta. Ottelu alkoi kotijoukkueen osalta pirteästi kun ensimmäiset minuutit pyöritimme pitkiä hyökkäyksiä Ilveksen puolustuspäässä. Ajassa 3:28 Iina Kupiainen paukutti Pinja Alangon syötöstä kovan vedon yläkulmaan Uusitalon selän taakse. Pian tämän jälkeen pitkän siirretyn rangaistuksen pyörityksen jälkeen iski Minna Seppälä Taru Heikkilän ja Milla Juuselan alustuksesta renkaan toistamiseen yläkulmaan. Taululle lukemat 2-0. Ilves ei tästä kuitenkaan lannistunut ja he paransivat karvauspelaamistaan, keskialueen ylittäminen tuotti kotijoukkueelle vaikeuksia, Ilveksen vetäytyessä keskialueelle linjaksi. Reilun 9 minuutin pelin jälkeen läpiajosta alivoimalla maalin, kun keskialueella oli kotijoukkueen pelaajia hetkellisesti enemmän vaakatasossa jään pinnassa, kun tukevasti luistimilla. Hetken päästä peli olikin tasan 2-2, kun keskialueella kotijoukkueen 1vs1 karvaus petti hetkellisesti pelaajan kaatuessa ja Ilves karkasi 2vs1 hyökkäykseen. Toiselle puoliskolle lähdettiin tasalukemissa 2-2.

Heti kolmannen erän alussa Ilves kuittasi kolmannen maalinsa riparista Marilan selän taakse. Kolmannessa erässä nähtiin vielä yksi maali, kun Ilves kasvatti johtoaan Niemen hienolla yläkulmavedolla. Neljänteen erään lähdettiin lukemissa 2-4 vierasjoukkueen eduksi. Neljännessä erässä kotijoukkueen peli piristyi jälleen, ja pitkien hyökkäyksien aikana vierasjoukkueen maalilla Uusitalo piti vierasjoukkuetta pystyssä. Sen sijaan Ilves käytti omat maalipaikkansa tehokkaasti hyödyksi ja iski vielä kaksi maalia Marilan selän taakse. Peli päättyi kotijoukkueen häviöön 2-6. Vetoja kotijoukkueella yhteensä 79 ja vierasjoukkueella 37. Torjuntoja Marilalla 22 ja vierasjoukkueen Uusitalolla 45. Vierasjoukueen maalivahti Uusitalo torjui huimalla 95,7 torjuntaprosentilla ja saikin ansaitusti parhaanpelaajan palkinnon. Kotijoukkueelta palkittiin toisen maalin viimeistellyt ja ahkerasti karvannut Seppälä.