BR- Helsinki 6-10 (1-3,1-1, 3-2,1-4)

Tänään kotihalliimme saapui vieraaksi Helsinki. Osaltamme ottelu alkoi unisesti ja vastustajan ensimmäinen maali syntyi jo ajassa 0:32. Haasteita oli eritoten syöttöjen ja niiden vastaanottojen kanssa. Huolimatomasta pelaamisesta johtuen vastustaja pääsi viimeistelemään ensimmäisessä erässä kolmesti kun meiltä ainoastaan Jenni Mikkola #77 onnistui yllättämään Rytkösen ajassa 6:20.

Huolimaton pelaaminen jatkui myös toisessa erässä ja lisäksi jäähyily alkoi sotkea suoritustamme. Pitkälle erätauolle lähdimme lukemissa 2-4 meiltä ainoastaan Claudia Levanderin #18 onnistuessa toisessa erässä.

Pitkällä erätauolla peli-ilmeessämme tapahtui kuitenkin muutos ja onnistuimme pelin jälkimmäisellä puoliskolla paremmin kentän kaikilla osa-alueilla. Jäähyily jatkui kuitenkin läpi ottelun, joka rikkoi omaa peliämme ja antoi vastustajalle avaimet voittoon.

Annamari Ruusun kommentit pelistä: ”Alku oli hieman haastava, pelaamattomuus näkyi harhasyöttöinä ja renkaista ohiajoina. Pitkän erätauon jälkeen saatiin pelin juonesta paremmin kiinni ja pelitapahtumat tasoittuivat. Huomenna jatketaan sillä draivilla, millä tänään peli päätettiin.”

Pelin parhaina palkittiin vierasjoukkueelta #66 Minka Tiihonen, ja kotijoukkueelta hattutempun viimeistellyt #18 Levander.