BR- Helsinki 2-10 (1-3, 1-2, 0-2, 0-3)

Lauantaina pelattiin alkusarjan toiseksi viimeinen peli, kun saimme Helsingin vieraaksemme Tuusulaan. Peli alkoi tasaisissa ja vauhdikkaissa merkeissä. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 7:12, saimme renkaan hienon kuvion päätteeksi Helsingin maalivahdin selän taakse. Johtoasemasta ei kuitenkaan kauaa päästy nauttimaan, sillä Helsinki tasoitti pelin heti seuraavassa vaihdossa. Helsinki viimeisteli paikoistaan ja ensimmäisen erän nimiinsä lukemin 1-3. Toisessa erässä peli jatkui vauhdikkaana ja etenkin vierasjoukkue sai paljon hyviä maalipaikkoja luotua ja myös kaksi maalia tehtyä. Muutamaa minuuttia ennen pitkää erätaukoa onnistuimme vielä kavennuksessa ja täten lukemat kahden erän jälkeen 2-5.

Kahdessa viimeisessä erässä peli jatkui vauhdikkaana ja melko sekavana, emmekä saaneet rengaskontrollia parannettua. Maalipaikkoja kahdessa viimeisessä erässä meillä riitti, mutta syöttöjen vastaanottoihin ja viimeistelyyn jäi parantamisen varaa. Vastustaja puolestaan käytti maalipaikkansa tehokkaasti hyödyksi, joten pisteet lähtivät ansaitusti Helsinkiin lukemin 2-10. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin meiltä hienosti pelannut ja ensimmäisen maalimme tehnyt Riina Sallinen ja Helsingiltä neljä osumaa viimeistellyt Veera Hakonen.