BR- Haukat 9-4 (2-1, 4-0, 2-2, 2-1)

Tänään pelattiin paikalliskamppailu Järvenpään Haukkoja vastaan.
Ottelu alkoi tasaiseen tahtiin ja tilanteita tuli kumpaankin päähän. Vaikka BR onnistuikin tekemään ensimmäisen maalin ajassa 3.19. Maalin viimeisteli Iina Kupiainen. Kupiainen vastasi BR seuraavasta kahdesta maalista myös. Kupiaisen mailasta syntyi pelissä yhteensä 4 maalia ja 2 maaliin johtanutta syöttöä.
Haukat tasoitti pelin ensimmäisen erän lopussa. Maalin viimeisteli Ella Nieminen, Petra Räsäsen syötöstä.
Toiseen erään siirryttiin tiukassa 2-1 tilanteessa.
Tässä erässä Haukat sortui jäähyilyyn ja pääsime kasvattamaan johtoamme ylivoimalla. Toisen erän jälkeen pitkälle erätauolle lähdettiin lukemissa 6-1.Pitkän erätauon jälkeen peli jatkui tasaisissa merkeissä. Kumpikin joukkue onnistui kolmannessa erässä tekemään maalin 2 kertaa, joten viimeiseen erään lähdettiin lukemissa 8-3.

Viimeinen erä jatkui tasaisesti ja kumpikin joukkue onnistuikin vielä kerran maalinteossa.
Pelin lopputulos oli näin ollen 9-4.
BR maaleista vastasi Kupiaisen lisäksi Taru Hämäläinen 1+1, Claudia Levander 2+0, Ida Adler 1+0, Jenni Mikkola 1+1.
Haukojen maaleista vastasi Niemisen lisäksi Nanette Valtanen 1+0, Iida Lehtonen 1+0, Venla Röpelin 1+0.
Molemma maalivahdit  pelasivat hyvää peliä.

Torjuntoja kertyi Haukkojen maalin suulla olleelle Heidi Kokkoselle 44, ja BR maalin suulla torjuneelle Siiri Uusitalolle 29.