Blue Rings – RNK Flyers 3-14 (2-3, 0-4, 0-3, 1-4)

Tänään viimeisessä kotipelissä Blue Rings kohtasi sarjakärki RNK Flyersin. Edellinen kamppailu päättyi tasapeliin, eli kovaa vääntöä oli tänäänkin luvassa.

Peli sai salama alun, kun vieraiden #10 Anne Pohjola iski vieraat johtoon pelikellon lyöden vasta 12 sekuntia. #31 Ida Adler toi kotijoukkueen tasoihin hetkeä myöhemmin. Ensimmäinen erä oli tasainen ja vauhtia riitti. Toisessa erässä koimme pienen nukahduksen ja se erä menikin vieraiden nimiin 0-4. Pitkälle erätauolle lähdettiin 2-7 lukemissa.

Toisella puoliskolla sorruimme jäähyilyyn ja boxistahan niitä pelejä ei voiteta. Peli muuttui myös fyysisemmäksi eikä loukkaantumisilta vältytty. Vastustaja hyödynsi meidän virheet ja heikot keskialueen ylitykset rokottaen välittömästi. Loppulukemat 3-14, vähiin käy ennenkuin loppuu tämän kauden osalta. Viimeinen peli pelataan Espoossa ensi lauantaina.

Iina Kupiaisen kommentti pelistä: Eka erä oli ihan hyvä, sen jälkeen sattui ja tapahtui. Lopusta ei kerrottavaa.