Blue Rings laajentaa valmentajaverkostoaan

Vaikka kuluvan kauden huipennus on vielä pitkällä tulevaisuudessa, on taustalla polkaistu käyntiin Blue Ringsin kauden 2024-2025 suunnittelu. Seuran pelaajakasvun myötä etsimme joukkoomme lisää valmentajia tulevalle kaudelle, joka virallisesti alkaa toukokuussa 2024.

Blue Ringsin vahva tahtotila kaudelle 2024-2025 on muodostaa jokaiselle sarjatasolle joukkue, osaan sarjoista jopa kaksi joukkuetta. Joukkueiden valmennustiimit alkavat muodostumaan ja otammekin uudet valmentajat mielellään mukaan jo joukkueiden muodostamisvaiheeseen. Voit olla kokenut raudanluja valmentaja vailla uusia haasteita, tai vasta valmennuspolkua aloitteleva koutsi, meillä sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja kasvaa omalla valmentajaurallasi.

Blue Rings tarjoaa valmentajilleen iloisen ja turvallisen ympäristön, jossa seuran valmentajat ovat kuin oma joukkueensa. Blue Rings mahdollistaa valmentajilleen kouluttautumisen Ringetteliiton valmentajakoulutusten sekä muiden toimijoiden järjestämien koulutusten kautta. Järjestämme säännöllisesti Valmennuspäällikön johdolla seuran sisäisiä valmentajailtoja, joissa valmentajat pääsevät vaikuttamaan seuran toimintaan sekä jakamaan kokemuksiaan ja ajatuksiaan muiden valmentajien kesken.

Ota rohkeasti yhteyttä Blue Ringsin Valmennuspäällikkö Heidi Petrelliin, mikäli kiinnostuksesi heräsi tai mieleen juolahti kysyttävää asian tiimoilta!
valmennuspaallikko@bluerings.fi