Say Cheese – Blue Rings 13-4 (5-1, 3-3, 2-0, 3-0)

Say Cheese – Blue Rings 13-4 (5-1, 3-3, 2-0, 3-0)

Sunnuntaina matkustimme Say Cheesen vieraiksi Lapinlahdelle. Liekö syynä ne kuuluisat bussijalat, mutta saimme karmean alun pelille, kun kotijoukkue pöllytti maaliverkkoja viidesti ensimmäisten viiden minuutin aikana. Aikalisä ja joukkueen herättely tuotti tulosta ja onnistuimme kaventamaan erän lopulla Riina Sallisen osumalla. Toiseen erään lähdimme lisäämään kovuutta ja onnistuimmekin parantamaan peliämme. Erän ensimmäisestä maalista vastasi Lapinlahti, mutta saimme kavennuksen heti seuraavassa vaihdossa, kun Taru Heikkilä onnistui ohittamaan vastustajan maalivahdin. Seuraavasta osumasta vastasi jälleen kotijoukkue, mutta Heikkilä kavensi jälleen päivän toisella osumallaan. Lapinlahti kasvatti maalieroa vielä kertaalleen erän loppupuolella, mutta pääsimme kuittamaan tämän, kun puolustaja Claudia Levander iski ensimmäisen SM-sarja maalinsa! Isolle erätauolle siirryttiin lukemissa 8-4.

Jatkoimme taistelua ottelun toisella puoliskolla ja etenkin puolustuspää pelasi kovaa ja uhrautuvasti pysäyttäen monet Lapinlahtelaisten maalintekoyritykset. Lapinlahti iski kahteen viimeiseen erään kuitenkin 5 maalia meidän jäädessä nollille, joten ottelu päättyi selkein 13-4 lukemin. Maalinteon tehokkuus oli meillä tänään hukassa ja sitä lähdemme parantaaan tuleviin peleihin.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin vahvan pelin pelannut ja maaliverkkoja kahdesti heiluttanut Taru Heikkilä. Lapinlahdelta Marjukka Virta. TULIKUUMA:n pelaajan palkinto meni yksinoikeutetusti puolustuspäässä kovuutta näyttäneelle ja ensimmäisen SM-sarja maalin tehneelle Claudia Levanderille!

Ottelut jatkuvat ensi lauantaina, kun suuntaamme RNK:n vieraiksi. Ottelu näytetään Ringette TV:ssä alkaen klo 15:00.