RNK – Blue Rings 1-6 (0-1, 0-2, 1-1, 0-2)

Tämän viikonlopun pelien tärkeys on tiedostettu koko kuluvan viikon ajan ja olemme valmistautuneet otteluihin todella hyvin. Tänään suuntasimme Raision vieraiksi. Pelin tärkeys näkyi ottelun alussa molempien joukkueiden otteissa ja pientä hermostuneisuutta oli havaittavissa. Saimme kuitenkin alun jännitykset karistettua kuudennen minuutin kohdalla, kun Elina Tahvanainen ampui renkaan vastustajan maalivahdin taakse. Muita osumia ei ensimmäiseen erään nähty, joten toiseen erään lähdettiin tilanteesta 0-1 meidän hyväksi. Toista erää pelattiin pitkään maaleitta, kunnes Iina Kupiainen täräytti renkaan maaliin kammo paukulla suoraan aloituksesta. Erän loppuun onnistuimme vielä toistamiseen maalinteossa, kun Sanni Rask vei meidät jo 0-3 johtoon. Näistä asemista siirryimme isolle erätauolle.

Kolmatta erää mentiin niin ikään pitkään maaleitta. Rnk onnistui kaventamaan erän loppupuolella, mutta ennen erätaukoa Camilla Ojapalo kasvatti johdon takaisin kolmeen maaliin. Viimeiseen erään painotimme rauhallisuutta ja rengasvarmuutta. Hallitsimmekin hyvin rengasta ja saimme pitkiä pyörityksiä Raision puolustuspäässä. Onnistuimme iskemään vielä kaksi osumaa päätöserään, kun Tahvanainen ja Rask maalasivat illan toiset osumansa. Loppulukemat 1-6 meille ja kaksi pistettä mukaan Raisiosta. Onnistuimme tänään hyvin karvauspelissä ja saimme vaikeutettua Raision renkaallista peliä. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen, kun matkaamme Ilveksen vieraiksi Tampereelle.

Pelin parhaana palkittiin kaksi maalia ja sähäkkää karvaustyötä tehnyt Elina Tahvanainen. Raision parhaana palkittiin Iida Lehti. Päivän TULIKUUMA:n pelaajan palkinnon koppasi tänään maalinsuulla muurin lailla torjunut Junella Riikonen!

TULIKUUMA Junella Riikonen #32