NoU Ringette – Blue Rings 7-2 (2-0, 2-1, 1-0, 2-1)

Sunnuntaina lähdimme taistelemaan pisteistä Nokian vieraiksi. Nokian tiedettiin olevan taitava joukkue, joten ensisijaisesti lähdimme haastamaan heitä puolustuksen kautta. Ensimmäinen erä alkoi meiltä hyvin ja saimme luotua hyviä maalintekopaikkoja, mutta viimeistelyssä emme onnistuneet. Nokia pääsi iskemään kaksi nopeaa osumaa erän puolessa välissä ja toiseen erään siirryttiin kotijoukkueen 2-0 johdossa. Nokia pääsi kasvattamaan johtoaan tilanteeseen 4-0 erän alkupuolella, mutta tämän jälkeen Iina Kupiainen ampui meidän avausmaalin hienon haaston päätteeksi. Erän lopulla Nokialle tarjoutui 5-3 ylivoima meidän jäähyillessä, mutta puolustus ja maalivahvimme Junella Riikonen pitivät oman pään puhtaana eikä lisämaaleja erään tullut.

Kolmanteen erään lähdettiin siis 3 maalin takaa-ajo asemasta. Erä oli todella tasainen ja saimme käännettyä renkaanhallintaa itsellemme paremmin, mutta maalintekoon emme saaneet tehokkuutta. Erän ainoan osuman iski kotijoukkue ja viimeiseen erään siirryttiin tilanteesta 5-1. Yritimme vimmatusti aloittaa loppukiriä, mutta meidän epäonneksemme Nokia onnistui laukomaan kaksi osumaa meidän verkkoon. Ida Adler iski meidän toisen osuman vielä ottelun lopulla, mutta sen lähemmäksi ei päästy. Ottelu päättyi Nokialaisten 7-2 voittoon. Pelistä jäi paljon parantamisen varaa, mutta erityismaininta karvauspelille, joka toimi ajoittain erittäin hyvin ja saimme paljon renkaanriistoja.

Parhaana pelaajana palkittiin meiltä varmasti pelannut Taru Heikkilä, mutta Taru siirsi palkinnon eteenpäin Iina Kupiaiselle, jonka rengaskontrolli ja loppuunasti pelaaminen oli todella hyvällä tasolla. Nokialta palkittiin Elina Raesola. Päivän TULIKUUMA:n palkinnon sai puolustuspäässä urakoinut Matilda Taskula.

TULIKUUMA Matilda Taskula #28