NOU – Blue Rings 5-3 (2-0, 1-1, 2-0, 0-2)

Sunnuntaina matkustimme Nokian vieraiksi. Ensimmäinen erä oli kaikinpuolin hyvin huolimatonta pelaamista emmekä saaneet rengasta pidettyä itsellä. Nokialaiset loivat vaarallisia paikkoja meidän puolustuspäähän, mutta Riina Marila oli jälleen nainen paikallaan ja piti torjunnoillaan meidät mukana pelissä. Kahdesti kotijoukkue onnistui kuitenkin ohittamaan Marilan ja ensimmäinen erä päättyi lukemissa 2-0. Toiseen erään saimme jo hiukan paremmin kiinni pelistä, vaikka painopiste oli edelleen meidän puolustuspäässä. Erän puolivälissä saimme kuparisen rikki, kun Salla Naakka haastoi röyhkeästi maalille ja iski renkaan Nokian maalivahdin taakse. Kotijoukkue vastasi kuitenkin heti ja siirtyi jälleen kahden maalin karkumatkalle. Lisäosumia ei erässä nähty, joten isolle tauolle lähdettiin tilanteesta 3-1.

Kolmanteen erään lähdimme uudella ilmeellä taistelemaan. Saimme painopisteen käännettyä Nokian päätyyn ja rakennettua paljon paikkoja, mutta maalinteko oli jälleen meillä tehotonta. Nokia taas käytti vähät paikkansa tehokkaasti ja iski erään kaksi osumaa. Jatkoimme taistelua viimeisessä erässä ja onnistuimme kaventamaan Ida Adlerin osumalla. Muutamaa minuuttia myöhemmin Naakka iski illan toisen osumansa ja olimme enää kahden maalin päässä. Saimme pidettyä Nokialaiset nollilla viimeisessä erässä, mutta harmiksemme emme saaneet enää kurottua eroa umpeen ja pisteet jäivät Nokialle.

Pelin parhaana pelaajana palkittiin meiltä vahvasti pelannut ja kaksi maalia iskenyt Salla Naakka. Päivän TULIKUUMA:n pelaajan palkinto meni huikean sisääntulon neljänteen erään tehneelle Ida Adlerille.

TULIKUUMA #31 Ida Adler