Lahti – Bluerings 6-3 (0-1, 3-1, 1-0, 2-1)

Viikonlopun jälkimmäinen ottelu Lahti ringeten vieraina ei tuonut meille toivottua lopputulosta. Pelin alku oli meiltä hyvä ja ensimmäisen erän ainoa maali kirjattiin ajassa 4.57, kun Salla Naakka iski rinkulan ohi lahden maalivahdin. Toinen erä oli tasaista taistelua ja maaleja iskettiin vuoron perään molempiin päihin. Ensin Lahti onnistui tasoittamaan tilanteeksi 1-1, mutta Ida Adler siirsi meidät takaisin piikkipaikalle erän puolivälissä. Kahdesta seuraavasta osumasta vastasi kotijoukkue ja isolle erätauolle siirryttiin tiukassa tilanteessa 3-2.

Kolmas erä oli molemmilta joukkueilta rikkonainen ja jäähyluukun ovi aukesi useampaan otteeseen. Erä ei myöskään tarjonnut maali-iloittelua, kun erän ainoan osuman kirjasi nimiinsä Lahti kasvattaen johtoasemaansa. Viimeiseen erään lähdettiin kahden maalin takaa-ajoasemasta. Meidän harmiksi Lahti pääsi kuittaamaan heti erän alkuun viidennen osumansa. Pääsimme kuitenkin vielä kahden maalin päähän, kun Camilla Ojapalo onnistui heiluttamaan vastustajan maaliverkkoa. Tämä jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, kun Lahti onnistui ylivoimalla lyömään loppulukemat 6-3.

Pelin parhaana palkittiin Camilla Ojapalo ja TULIKUUMA:n pelaajan palkinnon lunasti itselleen maalinsuulla erittäin varmasti torjunut ja hyviä avauksia antanut Riina Marila. Viikonlopusta ei saatu pistetiliin kohennusta, mutta tästä lähdetään entistä kovempaa kohti seuraavia pelejä. Seuraavan viikonlopun ainoa peli pelataan lauantaina, kun suuntaamme Lapinlahden vieraiksi. Taistelu pisteistä jatkuu!

TULIKUUMA Riina Marila #1