Blue Rings – Rnk 3-6 (0-1, 0-1, 3-3, 0-1)

Sunnuntaina vieraaksemme saapui Rnk Raisiosta. Ottelusta odotettiin tasaista kamppailua ja sellainen myös nähtiin. Pelin kaksi ensimmäistä erää mentiin vähä maalisesti eteenpäin. Vierasjoukkue Raisio onnistui molemmissa erissä kertaalleen ohittamaan meidän maalinsuulla torjuneen Riina Marilan. Meillä oli paikkoja ja vahvaa pyöritystä hyökkäyspäässä, mutta maalitiliä ei saatu auki. Isolle erätauolle lähdettiin siis lukemissa 0-2.

Kolmas erä tarjosikin sitten maaleja molempiin päihin. Ensin Raisio kasvatti johtonsa 0-3 ylivoimalla, mutta kahdesta seuraavasta osumasta vastasi kotijoukkue. Milja Veilo täräytti avausmaalin ja Iina Kupiainen kavensi meidät maalin päähän. Tämän jälkeen vieraat onnistuivat tekemään kaksi nopeaa osumaa karaten jälleen kolmen maalin karkumatkalle. Onnistuimme ern lopussa vielä kaventamaan Salla Naakan osumalla ja viimeiseen erään lähdettiin kahden maalin takaa tilanteesta 3-5. Raisio onnistui neljännessä erässä kertaalleen, meidän jäädessä nollille. Paikkoja saatiin luotua hyvin, mutta vastustajan maalivahti pelasi hyvin ja koppasi kaikki meidän yritykset. Pisteet lähtivät vierasjoukkueen matkaan luvuin 3-6.

Pelin parhaana ja päivän TULIKUUMA:na pelaajana palkittiin maalin iskenyt ja tekemisellään esimerkkiä näyttänyt kapteeni Milja Veilo. Raisiolta palkittiin maalivahti Heidi Alatalo.

TULIKUUMA #4 Milja Veilo